Home

BB vädring!

maj 17, 2012

Sitter ju fortfarande o kollar på big Brother, fast inte varje kväll eftersom jag blir så irriterad på vissa…

Ta denna Marcello…som verkar tycka att han är Guds gåva till kvinnorna…nån mer känslokall person får man leta efter. Han är verkligen specialist på att vända hela skiten mot Annika fast att det är han som gjort fel så d slutar ju som oftast med att hon ber om ursäkt…Man ser ju på långa vägar att han har absolut noll självrespekt och är säkert en sånn person som måste trycka ner sin tjej så långt ner i skorna så att tjejen mår dåligt och börjar att gråta för att han själv ska må bra…själv tycker jag att det är psykisk misshandel utan dess like och ja hoppas verkligen att han en dag får smaka på hans egna medicin. Och sen att han oxå tjatar om denna jävla gen hela tiden bara för att Rodney gör det…Rodney är väl hans stora idol, tragiskt!

På ett sätt tycker ja att Annika får skylla sig själv…Jag personligen skulle aldrig gå tillbaka till en sånn person men hon gör det ju om o om igen, förlåter honom för hans svineri, ingen absolut ingen är värd sådan behandling så ja hoppas verkligen att hon åker före honom så att hon får se och höra vilket svin han är!

Sen en annan sak, Hanna J fasikens va hon har växt i mina ögon, hoppas verkligen att hon vinner för hon e fan värd det 🙂

Camilla o Amandus har ja inte så mycket för, dom ligger ju mest hela tiden o hur kul är det att kolla på det, kollar hellre på nån som städar 24/7 än några som ligger hela tin!

Ja d va väl lite vädringar från min sida…har sagt det förr o säger det igen, produktionen kan ju inte vara helt nöjd med castingen…tanken slår mig ju vad det har varit för andra puckon som sökt till BB om dessa personer som va med i år va dom bästa….

//@nnso

One Response to “BB vädring!”

  1. Mia Says:

    Hoppas faktiskt också på att Hanna ska vinna detta. Marcelo kommer inte få en enda NORMAL tjej på utsidan då alla förstått vilket jävla svin han är och ja… stackars Annica… hon får nästan skylla lite sig själv faktiskt. Mne visst.. det är säkert itne så lätt där inne i huset å hon har ju heller inte sett ALLT vi sett!

    Amandus är en jävla toffel och Camilla gör inte ett skit. Lars är konstig och Roddan okej!

    Så.. Hejja Hanna!! 🙂


Kommentarer är stängda.